Meer resultaten voor notaris

notaris
Home Notariskantoor Tijdhof, Daverschot De Jong Posthumus.
Notaris.
Vervolgens zorgt de notaris voor uitvoering van de daarin vastgestelde afspraken. De notaris legt dit vast in een akte van levering. Pas na het ondertekenen van de akte bij de notaris en de inschrijving van de akte in de openbare registers van het Kadaster, bent u de eigenaar van de nieuwe woning.
Notariskantoor Nederweert Deskundigheid en ruime ervaring op notarieel gebied.
Raemaekers Esther benoemd tot notaris in Nederweert en heeft zij Notariskantoor Nederweert van notaris Verlinden overgenomen. Notariskantoor Nederweert is een modern notariskantoor te Nederweert waar u terecht kunt voor alle voorkomende notariële werkzaamheden op het gebied van onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht.
AKTIE Notarissen Zuid-Limburg.
Hiervoor wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Daarom biedt AKTIE Notarissen akten aan tegen een redelijke prijs. Door zelf veel voor te bereiden en ons efficiënte digitale proces bespaart u op uw notariskosten. Bekijk hier het laatste nieuws over AKTIE Notarissen.
NotaBene Het magazine van Notaris.be.
Je kan voor veel meer zaken dan je denkt terecht bij de notaris. Jong of oud, vrijgezel of getrouwd, startende ondernemer of ervaren bedrijfsleider tal van mensen komen langs bij de notaris omdat ze op een belangrijk moment in hun leven nood hebben aan juridische begeleiding én een rechtszeker document dat hen bescherming biedt.
Wat is een notaris? Notaris Jean-Luc Snyers.
Dit uit zich in het motto van de notaris: De notaris luistert, geeft raad en tekent mee. Een notaris heeft een heel breed takenpakket waarvoor hij geconsulteerd kan worden. Voor bepaalde zaken zoals de aankoop van een onroerend goed of de oprichting van een vennootschap is de tussenkomst van een notaris verplicht, voor andere niet.
Taken van de notaris Habitos.be. Habitos logo.
Ook worden de aktekosten betaald aan de notaris. Dit gebeurt met een gewaarborgde bankcheque die je op voorhand dient aan te vragen bij jouw bankkantoor. Herkomst van eigendom. Tijdens zijn speurwerk gaat de notaris onder meer de herkomst van eigendom na. Op die manier kan vermeden worden dat na het ondertekenen van de akte eensklaps nog een ander eigenaar opduikt die rechten doet gelden op jouw nieuwe goed. Met het dertigjarig onderzoek gaat hij na of er nog een hypotheek of erfdienstbaarheid op het onroerend goed rust.
Directory van notarissen in België lexgo.be.
Op zoek naar een directory van notarissen? U bent bij LexGo aan het juiste adres voor een lijst van alle notarissen in België. Elke notaris in de directory heeft een fiche met het adres, de contactgegevens en de url van de website.
Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Je eigen zaak beginnen? Alles over ondernemen. Op zoek naar je droomwoning? Alles over kopen, huren en lenen. Wat als niet iedereen overeenkomt? Alles over conflicten oplossen. Volg notaris.be ook op sociale media. Al onze video's' vindt u hier. De belangen van je kinderen uit een vorige relatie veiligstellen. Werken in het notariaat? Brussel Legal Advisor Fiscalist tax. Brussel Notariskantoor Cruysmans Verstraete is op zoek naar een Notarieel juriste. Oost-Vlaanderen Notarieel jurist met ervaring bij notarissen Ann De Paepe Bieke Verhoeve in Gent. Oost-Vlaanderen Vlotte en gemotiveerde dossierbeheerder m/v. West-Vlaanderen Notarieel medewerker notarieel jurist stagiair. Antwerpen Notarieel jurist/master in het notariaat met ervaring voor zelfstandig dossierbeheer. Oost-Vlaanderen ERKEND KANDIDAAT-NOTARIS. Antwerpen Notarieel jurist dossierbeheerder najaar 2021. Oost-Vlaanderen Notarissen Els De Block en Tim VANDERSTEEN, met kantoren te Temse en te Assenede.
Notariaat De Puydt Verlinde Notaris Asse.
Wij controleren de koopovereenkomst op alle wettelijke vereisten en doen een grondige stedenbouwkundige check. CORONA: volmachten digitale handtekening. Download hier uw modellen voor onderhandse volmachten. WELKOM Onze rol als notaris is U bijstaan op belangrijke ogenblikken in uw leven, zowel privé als professioneel.
Notaris / Landmeter Rijksarchief in België.
Akten ouder dan 100 jaar zijn openbaar; voor de raadpleging van stukken jonger dan 100 jaar is een schriftelijke toelating van de notaris vereist. Indien de aanvrager landmeter is mag de schriftelijke toelating van de notaris vervangen worden door een geschreven mandaat onder vorm van een opdrachtbrief, op voorwaarde dat deze uitgaat van een persoon die in eigen naam het document wil raadplegen.

Contacteer ons